Erasmus Sport+ semináře pro trenéry a rozhodčí se konají již příští víkend!

Hokejová akademie je tu proto, aby pomáhala trenérům, rozhodčím a judges rozvíjet se a nabízela zajímavé know-how od odborníků z České republiky i ze světa. Proto pro vás chystáme Erasmus semináře, které se konají již 13-14. května 2022 v prostorách Sk Slavia Praha.

Akcemi vás bude provázet Nathan Kippen, ředitel rozvoje nizozemské hokejové federace KNBH, Coen van de Bunge, který v KNBH působí jako předseda komise rozhodčích, Tom Pedersen (manažer rozvoje EHF), Eline Zinninq (Strategie a podpora klubů při KNHB) a Iryna Kharchenko (CEO Ukrajinské svazu pozemního hokeje).

Semináře se konají pod záštitou evropského rozvojového programu Erasmus Sport+ a zabývat se budeme tématy jako je trenérství, rozhodcovství, dobrovolnictví a o tom, jak být equally amazing. Semináře jsou zdarma a na místě bude k dispozici také český překlad.

Níže naleznete program na pátek i sobotu. Dorazit můžete buď na jednotlivé části semináře, nebo se jej zúčastnit v plném rozsahu.

Link na přihlášení naleznete ZDE

Případné dotazy zasílejte na adresu csph@pozemnihokej.cz.

Pátek Téma Přednášející
15.00-16.00 Jak získat a motivovat dobrovolníky? Proč je důležitý genderově vyvážený leadership? Tom Pedersen Smith (Manažer rozvoje EHF)
16.00-17.00 Jak budovat úspěšný klub? Jak se starat o dobrovolníky? Eline Zinninq (Strategie a podpora klubů KNHB) + Iryna Kharchenko (CEO Ukrainsky Svaz)
17.00-17.30 Přestávka
17.30-20.00 Masterclass trenéři #2: vč. analýzy zápasu CR-SUI Nathan Kipp (předseda komise pro vzdělávání trenérů)
současně

17.30-18.30

Kulatý stůl (volná diskuze) s Eline Zinninq a Irynou Kharcenko: Jak budovat úspěšný klub? Eline Zinninq (Strategie a podpora klubů KNHB) + Iryna Kharchenko (CEO Ukrajinského svazu pozemního hokeje)
současně

18.30-19.30

Kulatý stůl s Coen van de Bunge: Jak získat a vzdělávat rozhodčí v klubu? Coen van de Bunge (Předseda komise rozhodčí a olympijští rozhodčí)
Sobota Téma Přednášející
10.00-12.00 Masterclass trenéři #3 Nathan Kipp (předseda komise pro vzdělávání trenérů)

Veronika Decsy

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy