Je tady srpnový díl Hokeje na zemi!

Osmadevadesátiletý díl Hokeje na zemi má na ČT sport premiéru v pátek 5. 8. v 16:20, k tomu je v programu řada repríz. Na internetu je díl k zhlédnutí v i-vysílání České televize pod tímto odkazem!

A co v dílu plném mezinárodních akcí uvidíte?

  • Začínáme podrobnou reportáží s ohlasy ze všech českých zápasů na mistrovství Evropy juniorů divize B v Liticích. Češi skončili na šestém místě a k postupu do elitní divize měli daleko. Trenér Miroslav Ludvík i sami hráči ale prozradí, proč vidí pro budoucnost velký potenciál.
  • V českém týmu na hřišti v Liticích zářil čerstvě osmnáctiletý Josef Toms. Nechybí mu hokejová kvalita ani odvaha a sebevědomí. A tak vyráží do Belgie – za studiem i za hokejem. Ambice malé rozhodně nemá: Chce se prosadit v lize aktuálních mistrů světa a olympijských vítězů!
  • Hlavní událostí nabitého kalendáře v letních měsících roku 2022 bylo mistrovství světa žen v Terrasse a Amsterdamu. Festival hokejového umu a krásy překvapení v boji o zlato nenabídl. Světovými šampionkami jsou už potřetí za sebou a celkově podeváté v historii Nizozemky.
  • Před třemi roky vznikl v Rakovníku první parahokejový tým v České republice. Trenérce Karolíně Kříženecké se hendikepované sportovce z domova Ráček podařilo dovést až na evropské mistrovství v ID hokeji. Češi se turnaje zúčastnili jako jediný tým ze zemí středovýchodní Evropy a jak uvidíte, byl to pro ně životní zážitek.
  • Český hokej pracuje na tom, aby se dostal do užší evropské špičky. Přispívá k tomu i kemp Sportways, který se v České republice konal už podruhé. Jak vypadá know-how trenérů z Nizozemska v praxi? A co české děti nejvíc baví? Podívejte se!

Příjemnou zábavu přejí Martin Hoffmann a Michal Dimitrov

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy