Extraliga: Hola, hola, poslední kolo na podzim volá!

Poslední podzimní víkend je tady! Co nabídne? Slavia se pokusí vrátit Presidentu porážku a muži i ženy z Litic budou chtít zakončit podzim na prvním místě.

Extraliga mužů

Dočkáme se odvet z úvodu letošního ročníku. Slavia se bude snažit dokázat, že první i druhá prohra sezóny byly pouze omylem, a že jsou, i přes rozsáhlou marodku, stále ve formě. President naopak doufá, že to na sešívané jednoduše umí. Litice mají možnost, zakončit podzim na vrcholu tabulky, avšak k tomu, aby to měli jisté, potřebují alespoň čtyři body ze dvou utkání. Jinak bude rozhodovat rozdíl ve skóre. Jejich protivníky budou muži z Hradce a Pragy, favority tak budou dozajista právě Litičtí. Důležitým je i zápas Rakovníku a Hostivaře, oba celky okupují střed tabulky a při rozhodování o posledním postupujícím do Final 4 bude záležet na každém bodu a gólu. Již ve středu se na Slavii odehrálo velké překvapení. Bohemians vyzvala tamní celek a čekalo se opakování loňských semifinálových bojů, které vyzněly jasně lépe pro sešívané. Pro tři body si navzdory očekávání dokráčeli klokani. Detaily naleznete v hodnocení kola po víkendu. Bitva mezi Bohemians a Pragou je odložena.

11:00 President – SK Slavia Praha, Slavia Praha
R: Tóth – Vudmaska

12:00 HC Slavia Hradec Králové – TJ Plzeň Litice, Hradec Králové
R: Větrovský P. – Krýsl

16:00 HC 1972 Rakovník – HC Hostivař, Rakovník
R: Tóth – Řehák

24.10. – TJ Plzeň Litice – HC 1946 Praga, Plzeň-Litice

HC Bohemians Praha – HC 1946 Praga – Odloženo

19.10. HC Bohemians Praha – SK Slavia Praha 4:1 (3:0)
G: 17., 29. Vohnický, 35. Soukup O., 42. Soukup V.
R: Holek – Mack

Extraliga žen

Již od devíti hodin se začínají první klání extraligy žen. Rakovník na Litice, které jsou první, ztrácí tři body, teoreticky se tak může po vzájemném souboji dostat před ně, avšak ztrácí hned šest branek. Ženy z Plzně nechtějí nechat nic náhodě a chtějí si odvézt domů jistou výhru, stejně jako z prvního vzájemného souboje, který dopadl 3:1 v jejich prospěch. Poprvé se utká Hostivař s Hradcem, papírově je mírným favoritem hostující Hostivař, avšak slávistky v této sezóně předvedly několik překvapení. Aby nebyl podzim pro Pragu vyloženým fiaskem, měla by zopakovat výhru nad Bohemians. Napoprvé dokázaly zápas ovládnout se skóre 6:1, Bohemians se od té doby ale výrazně zvedla a můžeme očekávat drama do posledního hvizdu.

9:00 HC 1972 Rakovník – TJ Plzeň Litice, Rakovník
R: Větrovský A. – Šmídová

14:00 HC Slavia Hradec Králové – HC Hostivař, Hradec Králové
R: Krýsl – Větrovský P.

17:00 HC Bohemians Praha – HC 1946 Praga, Zelený pruh
R: Větrovský A. – Babická

Doufáme, že si poslední kola před halou nenecháte ujít!

-ave- 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy