Extraliga: Boje o semifinále se blíží do konce! Po víkendu může být jasno

Muži mají tento o víkendu volno, za to u žen se blížíme pomalu do finiše. A o tom, kdo se probojuje do semifinále není zdaleka rozhodnuto!

Extraliga žen

Přestože se může zdát, že dva herní víkendy před koncem základní části by mělo být vcelku jasné, pro jaké týmy liga skončí, a které budou pokračovat, není tomu tak. Druhé a páté místo dělí pouze tři body, které se ve čtyřech utkáních dají jednoduše smazat. Jistotu postupu má pouze doposud stoprocentní Slavia, která se může spoléhat na produktivní útok. A jak by ne, když nejlepší střelkyní ligy je sešívaná Lehovcová. Náročný dvojzápas čeká na Pragu. Nejprve se utká s Liticemi, poté s Hradcem. Oba celky mají od Pragy dvoubodový náskok. Pokud je tedy dokáže porazit, dostane se hned na třetí příčku, což by po nevydařeném úvodu sezóny byl úctyhodný výkon. Pro Litice nebude toto dvoukolo také vůbec lehké. Kromě již zmiňovaného týmu je totiž čeká i Rakovník, na který ztrácí jeden bod. Středočeský celek navíc odehraje první zápas proti Hostivaři, kde bude jasným favoritem. A i Hradec rozhodně nemůže nic vypustit. Čeká je derby Slavií, které naposledy dopadlo těsně 1:3 v jejich neprospěch. Mají co tak co oplácet. Ještě předtím si sešívané dívky zahrají s Hostivaří, která se doposud trápí a nezaznamenala ani jediný bod.

H: Průhonice

R: Větrovský P., Babická, Šmídová, Mack

9:00 HC 1946 Praga – TJ Plzeň Litice

10:00 HC Hostivař – HC 1972 Rakovník

11:00 HC 1946 Praga – HC Slavia Hradec Králové

12:00 SK Slavia Praha – HC Hostivař

13:00 TJ Plzeň Litice – HC 1972 Rakovník

14:00 SK Slavia Praha – HC Slavia Hradec Králové

Po tomto víkendu může být o účastnících letošního semifinále jasno! U toho rozhodně musíte být, protože bojovat se bude o každý centimetr hřiště.

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy