HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Slavia si odnáší šest bodů a vede tabulku!

Druhé kolo halové soutěže Mladších žákyň, 3.12.2023, Zelený pruh

„Víkendová kalamita, kdy sníh zasypal téměř celé Česko, nezabránila mladším žákyním, aby se v neděli 3.12.2023 sjely do haly na Zeleném pruhu a sehrály zde kompletní druhé kolo své halové soutěže.

První zápas proti sobě svedl pražskou Slavii a družstvo Sokola Kbely. Slavia potvrdila nejen v tomto, ale i ve svém druhém zápase proti hradecké Slavii, roli favorita a s celkovým skóre 8:2 z obou zápasů si dnes do Edenu odvezla 6 bodů. Druhý zápas mezi Bohemians a Mnichovice byl nejen vyrovnaný, ale i napínavý až do samého závěru, přesto dívky z Bohemky těsné vítězství uhájily a jejich radost po zaznění poslední sirény tak byla na místě. Středočešky si pak pohlídali svůj druhý zápas s Hradcem Králové, který z tohoto kola vyšel bohužel bodově na prázdno. Ani v jednom ze svých zápasů nebodovala ani litická děvčata, nicméně je na nich vidět, že je hokej baví, nebojí se hrát útočný hokej a jak na sobě pracují a zlepšují se.

Všechny týmy, hráči, trenéři a ostatní členové, byli na velkou pochvalu, neboť utkání proběhla přesně dle naplánovaného časového harmonogramu, a v duchu fair play.

Už teď se těšíme na předvánoční kolo 17.12.2023, kde mladší žákyně tentokrát vyzkouší palubovku chodovské haly.“ takto zhodnotil další kolo mladších žákyň Marek Filipovský.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy