Ligový pohár: Další kolo je za námi!

V sobotu bylo odehráno další dvoukolo ligového poháru. Celkem jsou za námi čtyři kola, to poslední se spolu se zápasy o umístění uskuteční 20. ledna.

 

Souboj vedoucích týmů ovládly Litice

TJ PLZEŇ-LITICE – HC 1970 RAKOVNÍK 4:3

G: Bystřická, Brejchová, Lhotáková, Tušlová – Bašová Kar., Somolová, Hanzlová

R: Babická, Holek

Přestože se ještě v polovině zápasu zdálo, že si pro vítězství dojdou hráčky Rakovníka, Litice dokázaly třemi góly obrátit skóre na svou stranu a zajistit si tak lepší postavení v tabulce.

 

Další tři body pro sešívané

SK SLAVIA PRAHA – HC HOSTIVAŘ 3:1

G: Nová Lucie 2x, Šimková – Staňková

R: Fousková, Šmídová

Přestože hostivařské nedaly v tomto zápase nic zadarmo, jejich jediným gólovým úspěchem bylo zakončení Evy Staňkové. Na druhé straně se dvakrát prosadila Lucie Nová a jednou Anna Šimková, a tak výhra putuje do Edenu.

 

Rakovník si s jistotou došel pro výhru

HC 1972 RAKOVNÍK – HC BOHEMIANS PRAHA 6:0

G: Matoušková 3x, Hvězdová, Kantoříková, Tománková

R: Babická, Šmídová

Rakovník se po ranní porážce od Litic dokázal oklepat a spravil si chuť jednoznačným vítězstvím nad Bohemians. Pražský tým, složený z hráček celkem čtyř klubů, se stále sehrává, a zkušenější družstvo Rakovníka zvládlo skórovat hned šestkrát, polovinu branek si připsala Tereza Matoušková.

 

Slavia těsně porazila Raču, daří se Nové

SK SLAVIA PRAHA – KPH RAČA BRATISLAVA 3:2

G: Nová Lucie 2x, Horešovská – Medviková, Fousková

R: Babická, Šmídová

Přestože zápas začal lépe pro Raču, která se dostala do vedení díky Šarlotě Medvikové, Slavia dvěma góly Lucie Nové dokázala zápas obrátit. I když následně vyrovnala Lenka Fousková, branka Kateřiny Horešovské přihrála tři body Slavii.

 

Litice poskočily na první místo

HC BOHEMIANS PRAHA – TJ PLZEŇ-LITICE 1:4

G: Brejchová 2x, Vyletová, Tušlová – Čiháková

R: Babická, Fousková

Litice si odnášejí další výhru, tentokrát porazily Bohemians, a dívky z pražského celku tak na své první body stále čekají. Žlutomodré si vypracovaly pohodlný čtyřgólový náskok a snížení z hole Čihákové v poslední čtvrtině jim už nemuselo vadit – po dobrém týmovém výkonu poskočily do čela tabulky.

 

Hostivař byla proti Rače suverénní

KPH RAČA BRATISLAVA – HC HOSTIVAŘ 0:3

G: Šašková, Balážová, Staňková

R: Babická, Šmídová

Přestože se Hostivaři dosud výsledkově příliš nedařilo, proti Rače si její hráčky spravily chuť. Síť rozvlnily hned třikrát, a jelikož Eliška Šestáková za svá záda žádnou střelu nepustila, odnášejí si cenné tři body do tabulky.

 

Pro letošní rok mají hráčky zápasové volno, poslední kolo je na programu 20. ledna v Plzni. Přejeme všem krásné Vánoce a mnoho sil do nového roku 2024.

 

 

-bp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy