23. Turnaj školních kroužků o pohár Gina Schilderse

V pořadí 23. turnaj se uskutečnil tuto sobotu v hale na Slavii, kam dorazilo 8 základních škol. Tradiční turnaj, kde se nehraje na výsledky, ale prostě pro radost a dobrý pocit. Hrací doba jednoho zápasu je 8 minut, kde se nehraje na zadní auta a rozhodčí jsou benevolentní k dotyku nohou, hrou kulatou apod. I když pravidla jsou lehce upravená, tak i tak se dodržuje fair play a podání ruky soupeřům po každém zápase. Každý tým si zahrál 6 zápasů.

Na letošním ročníku se sešlo kolem 90 dětí za podpory rodičů v hledišti. Každý tým si odnesl plnou tašku ovoce a sladkých odměn a pohár Gina Schilderse.

Mimo hokej si děti mohly zaskákat a sklouznout na se na nafukovacím hradu. O přípravu, pískání a úklid se postarali naši hráči z reprezentace do 18 let.

Velice nás těší zpětná vazba, která se k nám dostává, že si děti turnaj užily a něco nového jim to přineslo.

„Chtěl bych vám poděkovat za organizaci turnaje. Byl jsem překvapen malým zájmem kroužků a jsem moc rád, že jsem nakonec mohl přihlásit dva týmy ze své školy a snad i díky tomu se turnaj uskutečnil.
Dětem se moc turnaj líbil, moje vlastní holky už tvrdí, že jsou přihlášené na hokej, ač ráno se ještě bály (a to tam byly už posledně).

Pro mne jako trenéra kroužku bez následného trénování dětí v klubu je to jediná super akce, na které se potkat s rodiči. Myslím, že by se mi jinak těžko podařilo navázat takový vztah a přilákat tolik dětí do klubu. Jen tak dál.“  řekl Michal Dudák, předseda klubu HC Hostivař.

Děkujeme za účast všem dětem, rodičům a trenérům obzvlášť.

Turnaje se zúčastnili školy:
ZŠ Hornoměcholupská A
2. ZŠ Schwarcova
ZŠ Mnichovice
ZŠ Hostýnská
ZŠ Hornoměcholupská B
1. ZŠ Kadaň
ZŠ Hostivař
ZŠ Nad Vodovodem

Zvláštní poděkování patří Gino Shildersovi za finanční podporu turnaje a partnerům akce: Tony Bennett, Evnia, Národní sportovní Agentura, Maserati a Deloitte.

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy