DÍVKY U18: Turnaj 4 Nations klepe na dveře

Koncem března se na hradecké půdě uskuteční turnaj 4 Nations. Přesněji v datu od 29. března do 1. dubna si zde zahraje náš talentovaný výběr dívek do 18 let. Jaké týmy ho čekají v cestě pro cenný kov? Dívky se pod vedením Barbory Čechákové představí proti týmům z Nizozemska, Skotska a Německa (tyto týmy jsou U16).

V atmosféře sportovního nadšení a soutěživosti se hráčky setkají na stadionu v Hradci, aby předvedly své dovednosti proti kvalitně připraveným soupeřkám a zasoutěžily o přední příčky na bedně. Troufáme si říct, že v turnaji uvidíte dramatická střetnutí týmů, samozřejmě sportovní zážitky nebudou chybět! Výběru se naskytne jedinečná příležitost změřit své síly s reprezentacemi, jejichž “A” týmy patří ke světovým špičkám. Věříme, že tento turnaj přinese nejen spoustu sportovních zážitků, ale také posílí propojení mezi mladými hračkami v kolektivu. Přijďte holky podpořit a vytvořit jim hezkou diváckou kulisu!

Turnaj 4 Nations je jedním z turnajů 4 zemí, který se ve stejném termínu uskuteční na více místech v Evropě. Tato série turnajů je zařazena do konceptu rozvoje mládeže EHF European Youth Hockey Programme Games (EYHPG). 

 

Dodatečné informace pro fanoušky:

  • Rozpis zápasů naleznete v grafice
  • Nominaci na turnaj se dozvíme v pátek (22.3.2024)
  • Z každého zápasu by měl být zajištěn stream na platformě YouTube.
  • Mezi zápasy na vás čeká doprovodný program, například 30.3. se uskuteční trénink gólmanské akademie pod vedením Barbory Čechákové
grafika: Roman Vacek

-tk-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy