HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Konec základní části, jde do tuhého!

Tento víkend se ty nejstarší kategorie přesunou do nadstavby, ve které půjde o všechno. Mladší kategorie sice budou hrát stále stejný systém, čas se jim ale také krátí. Co se bude dít tento víkend?

Dorostenci

Základní část je uzavřena a tento víkend začíná první kolo nadstavby. V neděli si zahrají obě dvě skupiny – týmy od prvního do čtvrtého místa i týmy od pátého do posledního. Od 9:00 na Slavii proběhne duel Slavie a Presidentu, v 11:00 Hradec vyzve k zápasu Hostivař, od 15:30 v Plzni se utkají Litice proti Mnichovicím a v 17:00 na hřišti Pragy vypukne souboj domácích a Rakovníku.

Dorostenky

Rakovnické dívky v 15:00 přivítají pražskou Slavii a Praga k utkání vyzve Hostivař!

Starší žáci

Ve starších žácích liga pokračuje klasicky dále. V sobotu 11.5. si Slavia na domácím hřišti zahraje s Pragou v 9:00, Kbely o hodinu později vyzvou Hostivař a ve stejný čas v Plzni proběhne utkání Litic a Mnichovic. Bohemians v 13:00 na hřišti Pragy přivítá Bolevec a v neděli Kadaň přijede do Šenkvic, kde se o co nejlepší výsledek pokusí od 13:30.

Starší žákyně

Protože většina týmů hrála na státní svátek ve středu (vyhrály týmy Mnichovice, Praga a Hradec), v sobotu se utkají pouze Kbely a Praga od 15:00.

Mladší žáci

Tentokrát se turnaj mladších žáků koná v Liticích. V neděli se začíná už v 10:00 utkáními Slavie a Pragy a Šenkvice proti Kbelům. Následovat budou například či President proti Hostivaři.

Druhou skupinu čeká výlet do Rakovníka, kde se začíná ve stejnou hodinu utkáními Bohemians proti Mnichovicím a Jičín proti Kadani. Těšit se můžete i na zápasy Jičína a Rakovníku.

Mladší žákyně

Turnaj dívek se odehraje na Zeleném Pruhu a začíná se od 10:00 utkáními Kbely proti Slavii a Mnichovice proti Bohemians.

Mini a Benjaminci

Ani ti nejmladší nebudou bez práce. V Mnichovicích se koná turnaj, který začíná rovněž v 10:00. Přihlášeno je dohromady za obě kategorie asi 30 mužstev.

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy