KLUBY: Velká sláva v Hradci – bude se nač dívat!

Ač by se mohlo zdát, že máj je již dávno za námi, v Hradci Králové tomu tak o víkendu určitě nebude. Tradiční „Májový turnaj“ startuje již v pátek a přilákal extrémně zajímavou paletu týmů ze čtyř zemí Evropy.

Hrát se bude také v několika věkových kategoriích (převážně od dvanácti do čtrnácti let), kluci, holky, mixované týmy… Prostě bude to stát za to. Veškeré informace naleznete na webových stránkách hradeckého klubu a my se nemůžeme dočkat, až dorazí do svazové redakce novinky, fotky a videa. Ostatně na videa ze zápasů se můžete těšit již od zítřka. Uktání budou streamována na svazovém Youtube kanálu.

Připomeňme si, že se jedná již o čtvrtý ročník turnaje, který se ale v minulých letech kvůli pandemii covidu buď nekonal (2021), nebo byl pouze v omezené podobě (2020). Letos ale již do hradecké arény dorazí týmy v „plné polní“. Zastoupení budou mít domácí, dále pak Slováci, Chorvaté a nejdále to do Hradce Králové budou mít týmy z Litvy. O to vřelejšího přijetí se jim ale dozajista dostane.

Tak tedy k detailům. Necháme vše na hradeckých stránkách, kde najdete vše důležité:

Rozlosování turnaje
Základní informace
Představení všech týmů
Youtube kanál se streamem z turnaje

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy