Pohár: Rakovnické ženy startují svou Trophy!

V pátek 7. dubna začíná těžká cesta českého ženského šampiona HC Rakovník v boji s evropskou elitou. Ve švýcarském Wettingenu budou bojovat o co nejlepší výsledek – nejen svůj, ale také s ohledem na český koeficient.

Soupeře budou mít rakovnické ženy nadmíru složité. Jak ve skupině, tak následně v bojích o konečně umístění. Program je následující. Po čtvrtečním příjezdu do dějiště Eurohockey Club Trophy si vyzkouší hřiště na oficiálním tréninku, aby o den později již změřily síly s italskými Lorenzoni. V sobotu čeká na českého mistra tým Šumčanky, která se na Trophy připravovala v Praze a sehrála dva duely s pražskou Slavií. Poslední utkání ve skupině čeká na Rakovník v neděli, soupeřkami budou Belgičanky z Dragons. V pondělí se bude hrát o umístění – samozřejmě dle výsledků v základní skupině.

„Na turnaj se velmi těšíme a samozřejmě se popereme o co nejlepší výsledek. Těším se na zapojení nových hraček do mužstva, které budou sbírat cenné zkušenosti. V neposlední řadě bude celý turnaj velkou výzvou pro všechny holky, kde se budou mít možnost srovnat s profesionálními hráčkami z nejlepších lig na světě,“ hodnotil před turnajem kouč středočeského týmu Martin Seemann.

Program:

7.4. – 11:00 – Rakovník – Lorenzoni (ITA)1:2 (za Rakovník skórovala Iva Daňková)
8.4. – 10:00 – Rakovník – Sumchanka (UKR)
9.4. – 10:00 – Rakovník – Dragons (BEL)
10.4. – o umístění

TV streaming můžete sledovat zde.
Program turnaje a výsledky najdete zde.

Ohlasy z dějiště se vám budeme snažit zprostředkovat zde, primárně pak můžete sledovat zpravodajství na webu HC Rakovník a jejich sociálních sítích.

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy